page-header

BESYO ÖZEL YETENEK SINAV SONUÇLARI

Özel yetenek sınav sonuçlarına göre kayıt yaptıracak asil adayların kayıtları; BESYO Bölümleri için 31 Temmuz 2023 diğer bölümler için 28 Temmuz 2023 tarihi mesai bitimine kadar yapılacaktır.

Yedek listeden kayıt yaptırmaya hak kazanacak adayların kayıtları ise BESYO Bölümleri için 01 Ağustos 2023 tarihinde diğer bölümler için ise 31 Temmuz 2023 tarihinde yapılacaktır.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ERKEK ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ ASİL LİSTESİ için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ERKEK EGZERSİZ VE SPOR BİLİMLERİ ASİL LİSTESİ için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ERKEK REKREASYON ASİL LİSTESİ için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ERKEK SPOR YÖNETİCİLİĞİ ASİL LİSTESİ için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu KADIN ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ ASİL LİSTESİ için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu KADIN EGZERSİZ VE SPOR BİLİMLERİ ASİL LİSTESİ için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu KADIN REKREASYON ASİL LİSTESİ için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu KADIN SPOR YÖNETİCİLİĞİ ASİL LİSTESİ için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İletişim numarası 0 531 546 16 07