YURT DIŞI DİL OKULU

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi

İNTU International Hakkımızda

Eğitim bir yatırımdır. Hem de en karlı yatırımlardan biridir ancak geri dönüşümü zaman alacağı için de sabırlı olmak gerekir. Acaba eğitim mi daha zengin toplumlar yaratıyor yoksa zengin toplumlar mı eğitimi daha geliştiriyor ve iyileştiriyor? Yapılan çalışmalar ilişkinin “eğitime yatırımdan” “ekonomik büyümeye” doğru olduğunu gösteriyor.

İstanbul Nişantaşı University International” olarak amacımız bir üniversitenin temel amaçları olan “eğitim”, “araştırma” ve “topluma hizmet” konularında üzerimize düşeni en iyi şekilde yapabilmek.

İNTU International Dublin

Avrupa’nın en güvenilir ülkelerinden biri olan İrlanda’da İngilizce öğrenmenin tadını çıkarabilir, tarihi ve doğal güzellikleri bozulmadan modernize edilen Dublin’de sıcakkanlı ve yardımsever insanlar ile çok kolay ve samimi iletişim kurabilirsiniz.

İNTU International London

Londra’nın renkli ve hareketli semtlerinden Covent Garden’da İngilizce eğitimi alarak, farklı ülkelerden ve kültürlerden birçok arkadaş edinebilir, yürüyüş mesafesindeki dünyaca ünlü müzeleri gezerek, ruhunuzu sanatın estetik yönüyle doyurabilir, şehrin meşhur simgelerinin önünde fotoğraf çekip, İngiliz aksanı eşliğinde tarih kokan Londra sokaklarında gezdikten sonra Soho’nun müthiş kafelerinde kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Öğrencilerimiz Londra’da

Back to top of page