Çift Anadal ve Yandal

ÇİFT ANADAL / YANDAL

Üniversitemizin öğretim hedeflerinin başında özgüvenli, geniş vizyonlu ve tam donanımlı bireyler yetiştirmek gelmektedir. Tek yönlü bir eğitimin gelişen ve değişen yeni dünyada bireyleri yaşamın gerisinde bırakacağına inanıyoruz. Tüm bunların ışığında sorumluluğumuz altında olan her gencimizin ön lisans ve lisans eğitimlerini sıradan olmaktan çıkarmaya yönelik bir eğitim modeli kurguladık.

Bu sebeple üniversitemizin öğrencilerinin sahip olacağı en büyük şanslardan biri de ek ücret ödemeden çift ana dal ve yan dal programları ile çift diploma sahibi olabilmeleridir. Böylece mezunlarımızın yeni dünyanın hızla gelişen koşullarına kolaylıkla uyum sağlayacağının ve hayata bir adım önden başlayacağının teminatını veriyoruz.